OM OSS

Magnus Roos – VD

Magnus har varit i sportindustrin sedan 1988 och arbetat på PeoWe, Sponsor Strategi, S-Com Chicago och Sport Business i London samt idag egen konsult på Sport Business Nordic AB.

Över 25 års erfarenhet inom sport, sponsring och event med kunder som Adidas, DHL, Ericsson, Google, Sony, Unibet för att nämna några av ca 80 företag som varit uppdragsgivare genom åren. Deltagit i projektarbeten gällande OS, VM, EM samt andra internationella event som Volvo Ocean Race, VM i handboll, VM i ishockey, EM i fotboll, WRC m.fl.

Idag är Magnus Roos en av landets mest meriterade konsulter inom såväl nationella som internationella sportindustrin med ett nätverk och kontaktpersoner i över 40 länder. Har även skrivit två böcker, Sponsorship & Sportmarketing och Sponsorship, a way of communication.

Anders Westin – Projektledare

Anders Haslum – Projektledare

Anders har en bakgrund inom marknadsföring och sociala medier, och har sedan 2014 drivit Svenska Sportnätverket, Sveriges största samlingsplats för personer i sportbranschen.

Förutom att anordna fysiska nätverksträffar i flera svenska städer (Stockholm, Göteborg och Malmö) har Anders utformat nätverket till att vara en resurs för både nuvarande och blivande yrkespersoner i sportbranschen, som vill ta sin karriär till nästa nivå.

Anders är en av projektledarna på Sportseminarier och är konsult under andra projekt inom evenemangs- och sportbranschen, så som Bandy-VM 2017.

På sin fritid engagerar sig Anders ideellt i Nacka Juniors Futsal.