Foto: Malin Larsson

Vi är jätteglada att meddela att Jessica Jeja Svensson, Svensk Elitfotboll, talar på Fotboll & Pengar torsdag 15 mars. Jeja är produktägare för Live-kanalen som innefattar apparna för ligorna Allsvenskan och Superettan, samt dess klubbar.

Jeja kommer bl.a. prata om vikten av en bra kundupplevelse för att bygga growth i klubbarna och ligorna och hur man använder datan som samlas in till personalisering och sömlös kundupplevelse baserat på insikter om kunden.

Hur interagerar kunden/besökaren med klubben/varumärket? Vilka touchpoints finns och var i kundresan är respektive kanal viktig? Hur kan hela produkten leverera kundnytta så att marknadsföringsbudgeten ger positiv ROI?

– Det ska bli jätteintressant att höra Jeja berätta om hur man förstår sina kunder utifrån den data man har och hur man använder den för att skapa en så bra upplevelse som möjligt, så att kunder kommer tillbaka och pratar gott om varumärket. Länge har man egentligen inte haft någon koll på sina kunder, och kanske haft en uppfattning om vem den vanligaste kund är. Med data får man ett tydligt underlag, och i och med det kanske visat sig att den vanligaste kunden är någon helt annan, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Ta chansen att få nya insikter, som kan gynna just din verksamhet, och nätverka med några av branschens mest inflytelserika personer och beslutsfattare på Fotboll & Pengar.

Boka din plats nu genom att klicka på knappen nedan eller skicka ett mail till anders.haslum@sportseminarier.se

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen kommer att inledas med en Keynote av Mats Enquist, generalsekreterare på Svenskt Elitfotboll. Mats kommer bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk fotboll.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA