Magnus Roos, Sportseminarier och Christer Haglund, Never Offside/Score.

Svensk sportindustri får äntligen en samlingspunkt i det nya ”Sportrummet” som lanseras i April.

– Det är mycket glädjande att vi redan på rykten lyckats attrahera ett större antal ledande aktörer som medlemmar i Sportrummet, säger Magnus Roos, en av initiativtagarna som tillsammans med Christer Haglund på Never Offside ligger bakom produkten.

– Att få en överblick av industrin med kontaktuppgifter till förbund, klubbar, sponsorköpare, jurister, konsulter, kommunansvariga m.fl. är både tidsbesparande och ökar affärsytorna för alla i branschen, fortsätter Magnus Roos.

Sportrummet innehåller förutom kontaktuppgifter till beslutsfattare, aktuella events och aktiviteter, affärsrelaterade nyheter, samt möjligheten att lägga ut erbjudanden. 

– För att göra affärer behöver man kontakt och idag sker allt i mobilen, vilket är extremt smidigt, säger Christer Haglund, VD på Never Offside som är leverantör av appen och plattformen.

– Sportseminarier har sedan år 2002 möjliggjort flera affärer och förmedlat kunskap genom våra populära branschträffar. Nu adderar vi en ny digital kanal och det är både spännande och fräscht, tillägger Anders Haslum, projektledare för Sportrummet.

För mera information:

Sportrummet i appen Score – samlar sportindustrins aktörer på ett och samma ställe för att skapa fler samarbeten, affärer och möjligheter. Sportrummet är rummet Du i sportindustrin inte har råd att vara utanför.

Medlemmar från start i Sportrummet är bl.a. Hammarby Fotboll, IFK Kristianstad, Hockeyallsvenskan , SolidSport, Pack Train, MobilGirot, Svenska Sportnätverket, Iplay Sport, Glomo m.fl.

Gå med i Sportrummet redan nu genom att Skapa ert Konto via score.se och ansök till nätverket Sportrummet. Pris: endast 2995 kr/år. När fakturan är betald beviljas ansökan, och ni får nyckeln in till den svenska sportindustrin.

Kontakt:

Anders Haslum, projektledare för Sportrummet – anders.haslum@sportseminarier.se – 070-551 07 70

Magnus Roos, VD Sportseminarier – magnus.roos@sportseminarier.se – 070-312 30 00

Christer Haglund, VD Never Offside AB – christer@neveroffside.com – 073-625 75 01