SolidSport livesänder Fotboll & Pengar

Fotboll & Pengar tisdag 21 mars kommer att livesändas och finnas tillgänlig för köp under och i efterhand på Sportseminarier.se för föreningar, förbund och företag som inte har möjlighet att närvara på seminariet.

SolidSport (Solidtangos play-kanal) är en molnbaserad videoplattform som hjälper företag, föreningar och organisationer att sända TV via Internet i form av livesändningar och video. Hundratals lag, föreningar, cuper och förbund har redan upptäckt möjligheterna med att sända TV via internet för att på så sätt nå en större publik och få nya intäkter.

Nu kommer alltså Solidsport att livesända Fotboll & Pengar den 21 mars.

– Fotboll & Pengar är ett måste-event för föreningar och förbund och vi är mycket glada att kunna vara med och göra detta event tillgängligt för de som inte har möjlighet att kunna närvara på plats, säger Johan Lundqvist, VD på Solidtango.

Information och anmälan

Tid: Tisdag 21 mars 2017, kl. 08:30 – 16:00. Vi serverar frukost, lunch och kaffe under dagen.

Program: Programmet läggs ut och fylls på löpande under kommande veckor på www.sportseminarier.se/fotboll-pengar

Plats: Centrala Stockholm.

Pris: 2.900 SEK exkl. moms (Personer som arbetar inom idrottsföreningar eller idrottsförbund betalar endast 1.995 SEK inkl. moms). I priset ingår frukost, lunch, kaffe, fika samt deltagarlistor/dokumentation och tillgång till affärsnätverksgruppen Fotboll & Pengar på LinkedIn.

Anmälan: Anmälan mig till årets Fotboll & Pengar

Varmt välkomna!