Det är knappt två dagar sedan som nyheten om att de kommersiella aktörerna inom den skandinaviska ishockeyindustrin möts på seminariet Ishockey & Pengar den 19 oktober i Stockholm. Nu kan vi stolt berätta att SHL:s VD Jörgen Lindgren kommer att delta och inleda dagen med sin syn på svensk ishockey idag och under de kommande åren.

“Vi är mycket glada att återigen kunna presentera Jörgen Lindgren som en av talarna under denna intensiva dag. Alla som deltar på Ishockey & Pengar vill föra svensk ishockey framåt och Jörgen är en av de personerna som har störst möjlighet att påverka”, säger Anders Haslum, projektledare på Sportseminarier (arrangör av Ishockey & Pengar).
SHL_Logotype_black_144dpi
Ishockey & Pengar är riktade åt viktiga beslutsfattare i den nordiska ishockeyindustrin och historiskt sätt deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Under dagen kommer det framföras presentationer inom aktuella ämnen, genomföras paneldebatter och flera nätverkspauser kommer att äga rum där goda möjligheter för diskussion och debatt erbjuds.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agent, Årets klubb, Årets leverantör, Årets sponsor och Årets TV-bolag inom svensk ishockey.

Programmet för Ishockey & Pengar läggs ut och fylls på löpande under veckorna framöver. Läs mer och boka din plats här.

Välkomna!