Vi är glada att presentera Jörgen Lindgren, VD på Svenska Hockeyligan AB (SHL) som en av talarna under seminariet Sport & Pengar torsdag 1 december i Stockholm.

Sport & Pengar är Skandinaviens ledande Business-2-Business-forum där branschens aktörer samlas för att lyssna på presentationer, delta i paneldebatter och nätverka.
Denna seminariedag innehåller intressanta presentationer och paneldebatter gällande sportens kommersiella plattform och utveckling, TV-rättigheter, sponsring, evenemang, varumärken, nya medier, ny teknik för nya intäkter m.m.

Jörgen Lindgren, VD Svenska Hockeyligan.

Vi är glada att återigen ha Jörgen Lindgren som en av talarna med oss under våra seminarier. Jörgen kommer att i seminariet Sport & Pengar ge sin syn på marknadsläget och förutsättningarna utifrån ett rättighetsägar-perspektiv, hur SHL förvaltar sin position, vilka de kritiska områderna är och vilka de viktigaste frågorna är på kort och lång sikt. Vad anser Jörgen att rättighetsinnehavare i sportindustrin kan lära av varandra och vilka goda exempel finns det från industrin och/eller från andra branscher enligt honom?

Under dagen kommer vi bl.a. att få lyssna till Sveriges ledande programbolag, sponsorer, eventbolag, Sveriges största rättighetsägare samt innovatörer i den Skandinaviska sportindustrin. Programmet för seminariedagen släpps under denna vecka.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets Event, Årets Förbund, Årets Kommun, och Årets Sponsor i svensk sportindustri år 2015.

Boka din plats snarast då platserna fylls upp snabbt och vi endast har 50 platser att tillgå. Varmt välkomna!

Anmälan mig till årets Sport & Pengar.