Vi är mycket glada att kunna presentera Mathias Kemi, sponsorchef på Scandic Hotels och Martin Carlsson-Wall, chef för Center for Sport & Business på Handelshögskolan i Stockholm, som talare under Sport & Pengar torsdag 1 december i Stockholm.

Sport & Pengar är Skandinaviens ledande Business-2-Business-forum där branschens aktörer samlas för att lyssna på presentationer, delta i paneldebatter och nätverka.

Denna seminariedag innehåller intressanta presentationer och paneldebatter gällande sportens kommersiella plattform och utveckling, TV-rättigheter, sponsring, evenemang, varumärken, nya medier, ny teknik för nya intäkter m.m.

Mathias Kemi, sponsorchef på Scandic Hotelsmk-4243

Vi kommer att få lyssna till Mathias Kemi, sponsorchef på Scandic Hotels och deras syn på sportsponsring, aktiviering och varför Scandic väljer att sponsra idrotten i norden.

Idag sponsrar Scandic Hotels bl.a. Riksidrottsförbundet, Skidförbundet, SHL, Fotbollsförbundet samt Handbollsförbundet i Danmark, Ryttarförbundet i Finland m.fl.

Scandic har även utökat sin hälsosatsning under 2016 då de bl.a. blivit huvudpartner till Blodomloppet, som består av 15 motionslopp på 15 orter runt om i landet.

Martin Carlsson-Wall, Center for Sport & Business, Handelshögskolan i Stockholm.

Martin Carlsson-Wall presenterar hans spännande perspektiv på sportindustrin. Martin presenterar aktuell forskning om framgångsrika organisationer och den nya s.k. hybridmodellen för ledning av förbund, ligor och klubbar på alla nivåer. En helt ny ledningsmodell för det nya sportkontoret där sportens kommersiella, offentliga och ideella mål samspelar.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets Event, Årets Förbund, Årets Kommun, och Årets Sponsor i svensk sportindustri år 2015.

Boka din plats snarast då platserna fylls upp snabbt och vi endast har 50 platser att tillgå. Varmt välkomna!

Anmälan mig till årets Sport & Pengar.