Vi är mycket glada att meddela att Daniel Hegborn, Business director och Strateg på Passion Lab, talar på Innebandy & Pengar tisdag 5 juni.

Passion Lab är Nordens ledande byrå inom passionsbaserad kommunikation och hjälper sina kunder med allt från sponsring, CSR och eventaktiveringar till digitala koncept och hela kampanjer.

Några av Passion Labs kunder är Telia, SJ, Expressen, Samsung, ATG, Carlsberg och Falcon, samt rättigheter som Cancerfonden, Hockeyallsvenskan och Kungliga Operan.

Daniel Hegborn kommer att tillsammans med Daniel Björklund, MKTG, delta en interaktiv paneldiskussion kring sponsring, aktivering, events, CSR och ge sin syn på hur de tror att framtiden för branschen kommer se ut.

Program

PROGRAM
 

Om Innebandy & Pengar

Intresset för Innebandy & Pengar är stort, och det finns många intressanta programpunkter riktade åt de föreningar, förbund, rättighetsinnehavare, företag och konsulter som deltar. Se detaljerat program genom att klicka på knappen ovan.

Tillsammans med Innebandymagazinet kommer pris att delas ut i kategorierna: Årets klubb Dam och Herr, Årets leverantör och Årets sponsor. Nomineringarna presenteras inom kort!

Säkra din plats till Innebandy & Pengar nu då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

BOKA