Vi är väldigt glada att meddela att Ulf Björnemark, VD, och Joel Pallvik, PR-strateg, på sponsringsbyrån Pack Train, kommer att tala på Ishockey & Pengar onsdag 3 oktober.

Pack Train har tagit fram rapporten Publiken och Ulf och Joel kommer att gå igenom skillnader mellan ishockeyns publik jämfört med andra idrotter utifrån värderingar, intressen och demografi samt lyfta fram de styrkor och utmaningar ishockeyn står inför.

Dessutom presenteras ishockeyn från ett rättighetsperspektiv genom att göra jämförelser med fotboll och andra svenska rättigheter. Via data från Pack Trains digital tjänst Itchi – ett verktyg som påvisar svenskarnas associationer med 160 varumärken och 100 rättigheter, baserat på 4 000 intervjuer – diskuteras ishockey på både liga- och klubbnivå. Hur kan data användas för att identifiera och utvärdera sponsorer samt förbättra paketeringen av rättigheten med det långsiktiga målet att öka ishockeyns intäkter?

Missa inte detta! Så ta chansen att få nya insikter, kunskaper och nätverka med några av branschens mest inflytelserika personer och beslutsfattare onsdag 3 oktober.

Boka din plats till årets viktigaste träff nu, via knappen nedan, då vi endast har 33 platser kvar att tillgå.

Varmt välkomna!

BOKA