– Vi är väldigt glada att Niclas kommer att tala på Fotboll & Pengar och dela med sig av sina erfarenheter. Malmö FF har under de senaste åren varit en av de mest framgångsrika klubbarna i Sverige, vilket betyder att de gjort mycket rätt och vunnit utanför planen också. Det ska bli oerhört intressant att ta del av dessa framgångsfaktorer, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Niclas kommer att ingå i en paneldiskussion tillsammans med andra framgångsrika klubbar.

Denna paneldiskussion kommer att fokusera på ambitioner, planer för tillväxt, prioriteringar och framgångar inom klubbledningen. Från arenan och supporterupplevelse till organisationskultur och data. Det handlar om att bygga ett vinnande lag på och utanför planen.

Missa inte chansen att lyssna till och nätverka med några av branschens mest inflytelserika personer. Boka din plats redan idag genom att klicka på knappen nedan eller skicka ett mail till anders.haslum@sportseminarier.se

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen kommer att inledas med en Keynote av Mats Enquist, generalsekreterare på Svenskt Elitfotboll. Mats kommer bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk fotboll.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA