– Vi är oerhört glada att Mats återigen talar på Fotboll & Pengar. Mats är en av de personer som leder och påverkar utvecklingen av svensk elitfotboll sportsligt, ekonomiskt, kommersiellt och administrativt. Förra året berättade Mats om hur Svensk Elitfotboll arbetar för att klubbarna ska att ta tillbaka och kapitalisera på sina egna rättigheter framöver, något jag tror skakade om och chockade många i branschen. Det ska bli mycket spännande att höra hur arbetet gått med det och om några “chocknyheter” släpps på årets seminarie, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Mats Enquist inleder dagen med att bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk elitfotboll.

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA