Vi är glada att meddela att Joel Pallvik, PR-strateg på Pack Train, talar på Fotboll & Pengar torsdag 15 mars.

Joel kommer att presentera en fallstudie om caset Fotbollskoden. Fotbollskoden är ett klubböverskridande initiativ av Volkswagen tillsammans med AIK, Djurgårdens IF och Hammarby IF som ska verka för en positiv kultur runt barn- och ungdomsfotboll.

Fotbollskoden fick ett stort mediegenomslag och hyllades bl.a. internationellt av The Guardian och fick över 2000 föräldrar att skriva under koden och fler klubbar från Allsvenskan att vilja ansluta sig.

Hur kan fler sponsorer flytta fokus från exponering till “sådant värt att prata om”?

– Jag tycker det ska bli superspännande att höra Joel presentera caset Fotbollskoden och höra hur det har påverkat Volkswagen positivt. Fler och fler företag följer trenden med sponsoraktivering och förstår att sponsring kan vara så mycket mer än bara loggan på en skylt eller en tröja. Att få sitt varumärke förknippat med något så viktigt som barns idrottande, glädje och positiv förändring är något Pack Train och Volkswagen verkligen lyckats med, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Boka din plats nu genom att klicka på knappen nedan eller skicka ett mail till anders.haslum@sportseminarier.se

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen kommer att inledas med en Keynote av Mats Enquist, generalsekreterare på Svenskt Elitfotboll. Mats kommer bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk elitfotboll.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA