Torsdag 18 maj samlas branschens aktörer i den kommersiella skidindustrin i Stockholm för att delta i seminariet Skidor & Pengar.

Skidor & Pengar är Skandinaviens ledande Business-2-Business-forum där beslutsfattare samlas för att lyssna på presentationer, delta i paneldebatter och nätverka.

Denna seminariedag innehåller intressanta presentationer och paneldebatter gällande den kommersiella plattformen och utveckling, TV-rättigheter, sponsring, evenemang, varumärken, nya medier, ny teknik för nya intäkter m.m.

Skidor & Pengar riktar sig mot beslutsfattare i den skandinaviska skidindustrin och traditionellt deltar bl.a. föreningar, förbund, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, destinationer, kommuner, skidanläggningar, eventbyråer, agenter, advokater, journalister, mediebolag och leverantörer.

Svenska Skidförbundet deltar

Redan nu kan vi presentera att Tommy Eliasson Winter, alpin chef, och Kalle Olsson, alpin marknadsansvarig, kommer att delta på Skidor & Pengar torsdag 18 maj.

Vi kommer att under dagen att få höra Tommy och Kalle prata om aktuella frågeställningar och framtiden för alpin skidåkning både nationellt och internationellt, med fokus på den kommersiella delen av industrin.

Under kommande veckor kommer vi att presentera fler talare och deltagare på Skidor & Pengar 2017.

Som vanligt finns Magnus Roos med som moderator under hela dagen och han utlovar intressanta och spännande diskussioner, och nyheter inom aktuella ämnen för den skandinaviska skidindustrin.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets anläggning, Årets event, Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor inom svensk skidsport.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

Anmälan mig till årets Skidor & Pengar