För andra gången anordnas seminariet Motorsport & Pengar för beslutsfattare i den skandinaviska motorsportindustrin, torsdag 18 oktober i Stockholm.

Motorsport & Pengar är ett Business-2-Businessforum där beslutsfattarna i motorsportindustrin samlas för att lyssna på presentationer, delta i paneldiskussioner och nätverka.

Denna seminariedag innehåller intressanta presentationer och paneldiskussioner gällande den kommersiella plattformen och utveckling, TV-rättigheter, organisation, sponsring, evenemang, varumärken, sociala medier, teknik för nya intäkter m.m.

Redan nu kan vi meddela att Anna Nordkvist, Generalsekreterare på Svenska Bilsportförbundet kommer att inleda dagen med en presentation om verksamheten, dagsläget och framtiden.

Motorsport & pengar riktar sig mot beslutsfattarna i den skandinaviska motorsportindustrin och på våra seminarier deltar traditionellt föreningar, förbund, sponsorer, mediabolag, rättighetsinnehavare, konsulter, eventbyråer, agentbyråer, advokater, arenaägare, journalister, start-ups och leverantörer.

Boka din plats till denna branschträff redan idag, då vi endast har 50 platser att tillgå, via knappen nedan.

Välkomna!

BOKA