Tisdag 21 mars samlas branschens aktörer i den kommersiella fotbollsindustrin i Stockholm för att delta i seminariet Fotboll & Pengar.

Fotboll & Pengar är Skandinaviens ledande Business-2-Business-forum där beslutsfattare samlas för att lyssna på presentationer, delta i paneldebatter och nätverka.

Denna seminariedag innehåller intressanta presentationer och paneldebatter gällande fotbollens kommersiella plattform och utveckling, TV-rättigheter, sponsring, evenemang, varumärken, nya medier, ny teknik för nya intäkter m.m.

Fotboll & Pengar riktar sig mot beslutsfattare i den skandinaviska fotbollsindustrin och traditionellt deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Mats Enquist, Svensk Elitfotboll

Vi är glada att  presentera Mats Enquist som under dagen kommer presentera och prata om “Elitfotbollens utvecklingsresa” och hans syn på framtiden för svensk fotboll både sportsligt och kommersiellt.

Mats belyser vikten av ett forum för fotbollsindustrins aktörer:

Fotboll & Pengar 2017 är ett utmärkt forum för alla som arbetar inom svensk fotbollsindustri och vi deltar med våra erfarenheter och framtidstankar.

Som vanligt finns Magnus Roos med som moderator under hela dagen och han utlovar intressanta och spännande frågeställningar inom aktuella ämnen för den skandinaviska fotbollsindustrin.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agent, Årets klubb, Årets leverantör, Årets sponsor och Årets TV-bolag.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

Anmälan mig till årets Fotboll & Pengar