– Det känns jättekul att Henrik är med och talar på seminariet. Djurgården Fotboll bedriver en god verksamhet både sportsligt och ekonomiskt. Något som de också uppmärksammats för genom att tilldelas Sports Business Services Stora Pris 2017 av revisionsföretaget Ernst & Young. Det kommer bli väldigt spännande att höra mer om hur Djurgården arbetar på sportkontoret för att skapa framgångar, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Henrik kommer att tillsammans med Niclas Carlnén, VD Malmö FF, delta i en paneldiskussion med fokus på planer för tillväxt, prioriteringar och framgångar inom klubbledning. Hur arbetar klubbarna med supporterupplevelser, “big data” och sin egen organisation för att skapa ett framgång på och utanför planen?

Missa inte chansen att lyssna till och nätverka med några av branschens mest inflytelserika personer och beslutsfattare.

Boka din plats idag genom att klicka på knappen nedan eller skicka ett mail till anders.haslum@sportseminarier.se

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen kommer att inledas med en Keynote av Mats Enquist, generalsekreterare på Svenskt Elitfotboll. Mats kommer bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk fotboll.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA