– Det kommer bli oerhört intressant att ta del av rapporten och se de eventuella sambanden mellan klubbarnas sportsliga framgångar och ekonomiska förutsättningar. Framförallt att höra de tips och råd Carlos och Mikael har till de svenska klubbarna och vad som egentligen krävs för att möta framtidens utmaningar, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Carlos Esterling och Mikael Bergsten, ansvariga partners EY Sport Business Services Sverige, kommer att presentera rapporten Hur mår svensk elitfotboll? En analys av den finansiella ställningen i Allsvenskan på Fotboll & Pengar torsdag 15 mars.

EY har analyserat de allsvenska klubbarnas årsredovisningar från de senaste fem åren och kommit fram till att Allsvenskan som helhet gör ett positivit reslutat under 2016 om 110 miljoner kronor sett till total omsättning. På klubbnivå gör 14 av 16 klubbar ett positivt resultat.

Finns det något direkt koppling mellan klubbarnas ekonomiska förutsättningar och sportsliga framgångar?

Missa inte chansen att få nya insikter och nätverka med några av branschens mest inflytelserika personer och beslutsfattare.

Boka din plats idag genom att klicka på knappen nedan eller skicka ett mail till anders.haslum@sportseminarier.se

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen kommer att inledas med en Keynote av Mats Enquist, generalsekreterare på Svenskt Elitfotboll. Mats kommer bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk fotboll.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet redan idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA