Vi är väldigt glada att presentera Christer Bodell, Advisory Industry Consultant, Nordic Region på SAS Institute Inc., som talare på Fotboll & Pengar torsdag 15 mars.

Analys och data revolutionerar sporten, på och utanför planen. SAS Insitute är världsledande inom analys och inom sportens värld arbetat och utvecklat klubbar som Orlando Magic, New York Mets och Boston Bruins.

Christer kommer att berätta om vad analys verkligen är, var man bör börja och ge exempel på hur andra klubbar ökat sina intäkter med hjälp av sin data.

– Vi är väldigt glada att ha med Christer och SAS Institute som är proffs inom sitt område. Analys och data är ett väldigt hett ämne med potential att förändra så mycket. På planen har förändringen redan startat med ny teknik, tracking, kameror m.m. Analys och data kan även användas utanför planen för att öka klubbars intäkter. Där har många förening verkligen en “oupptäckt guldgruva”, säger Anders Haslum, projektledare för Fotboll & Pengar.

Ta chansen att lyssna till Christer och många fler, och få nya kunskaper och insikter som kan implementeras i just din verksamhet. Du får även möjlighet nätverka med några av branschens mest inflytelserika personer och beslutsfattare.

Boka din plats till Fotboll & Pengar nedan eller skicka ett mail till anders.haslum@sportseminarier.se

OM FOTBOLL & PENGAR

För 17 året i rad anordnas Fotboll & Pengar för beslutsfattarna i den skandinaviska sportindustrin.

Fotboll & Pengar samlar några av branschens mest inflytelserika personer som framför presentationer och deltar i paneldiskussioner gällande fotbollens kommersiella plattform, utveckling och framtid.

På Fotboll & Pengar deltar bl.a. klubbar, förbund, föreningar, sponsorer, TV-bolag, rättighetshavare, konsulter, eventbyråer, agenter, advokater, arenaägare, journalister, mediebolag och leverantörer.

Dagen kommer att inledas med en Keynote av Mats Enquist, generalsekreterare på Svenskt Elitfotboll. Mats kommer bland annat beskriva utvecklingen och arbetet, resultat och framtiden för svensk elitfotboll.

Dagen avslutas med prisutdelning i kategorierna: Årets agentur, Årets klubb (dam), Årets klubb (herr), Årets leverantör, Årets mediabolag och Årets sponsor.

Boka din plats till seminariet idag då vi endast har 50 platser att tillgå.

Varmt välkomna!

LÄS MER & BOKA