Namn: Kristina Landgren-Carestam
Bor i: Göteborg
Startår svensk sportindustri:
Startår internationella sportindustrin:
Nuvarande position: HR-strateg på Wallenstam AB
Utbildning:
Prisintervall:

Intresserad av att boka Kristina? Skicka en intresseanmälan via mail här.

Kristina Landgren Carestam har en väldigt stor erfarenhet kring ledarskap och innebandyn. Hon har dessutom genom åren haft många olika anställningar inom innebandyn. I en av Sveriges bästa och äldsta innebandyklubbar Pixbo Wallenstam har hon över 15 år varit allt från elittränare på dam och herrsidan, ungdomsansvarig, sportchef och klubbchef.

Kristina har under sin tid som tränare vunnit SM-guld med både herr- och damlag. Kristina har även varit förbundskapten för Sveriges herr- och damlandslag och tagit VM guld med båda landslagen! 

Idag jobbar hon som HR-strateg på fastighetsbolaget Wallenstam och har idag ideella uppdrag som vice ordförande i Pixbo Wallenstam och styrelseledamot Frölunda HC och ledamot i valberedningen Svensk Idrottspsykologisk förening.

Kristina är en pionjär inom innebandyn och säkerligen inom många andra idrotter med sina bedrifter kring ledarskapet för damer och herrar. Utöver hennes förtroendeuppdrag idag har hon även arbetat i en tävlingskommitté, jämställdhetskommitté, RF Elitråd och RF Anläggningsråd.