KONSULTER

Magnus Roos

Magnus är en av landets mest meriterade konsulter inom såväl nationella som internationella sportindustrin med ett nätverk och kontaktpersoner i över 40 länder.

Specialområden: Sponsring, större event, affärsutveckling och internationalisering av sporttech-bolag.

Anders Westin

Anders är verksam i den nationella media- och sportsektorn sedan 1994 på en strategisk, taktisk och operativ nivå med ett flertal ledande roller inom den kommersiella sportsektorn.

Specialområden: Varumärken, event och affärsutveckling.

Lotta Lundvall

Lotta har arbetat med sponsring och event i över 25 år, med ett flertal ledande roller inom kommunikation och marknadsföring, och som sponsorchef med ett internationellt ansvar över Vattenfalls Europeiska marknader.

Specialområden: Sponsring, rättigheter, evenemang.

Magnus Malmros

Magnus är verksam i branschen sedan 1994 med ett flertal ledande roller inom den kommersiella sportindustrin på nationell och internationell nivå.

Specialområden:Förhandling, ledning och affärsutveckling av mediarättigheter.

Kristina Landgren-Carestam

Kristina Landgren-Carestam har erfarenhet från att leda dam- och herrlag på elitnivå, samt varit förbundskapten för Sveriges herr och damlandslag med VM-guld för bägge på sitt CV.

Specialområden: HR, ledarskap, föreningsutveckling.

Mats Olsson

Mats har med sina 35 år i sportbranschen, som journalist, presschef, informationschef och sponsor stor kunskap och erfarenhet om sportmedia.

Specialområden: Sportmedia, mediakunskap, sportjournalistik.

Ola Bringle

Ola Bringle har 18 års erfarenhet från upplevelseindustrin och har bland annat varit VD på PS Communication, Strategic Director på Bodén & Co, Commercial Director på Chimney och Creative Director på Occasion.

Specialområden: Evenemang, sponsoraktivering.